Veel gestelde vragen

We vragen een voorschot van 25% van de bestelling. Dit kan via overschrijving, cash of bancontact.
Na uw feest/evenement halen we de lege bakken terug op of je brengt deze binnen in ons magazijn. Nadien maken we de factuur op.
De niet verbruikte dranken kunnen door ons teruggenomen worden. We hanteren een maximum van 30% van het geleverde aantal. Bij teruggave van meer dan 30% rekenen we een verwerkingskost aan van €1,00/bak, €5,00/vat en €0,50/fles (bv wijn).
We leveren de nodige glazen gratis mee indien gewenst. We schatten het aantal glazen in volgens het aantal aangekochte bakken. Wens je meer glazen? Geen probleem. Dan rekenen we een huur aan van €0,20/glas.
Ja, we vragen een voorschot van 25%.
Het moment van levering is steeds in onderling overleg. Uiteraard is alles afhankelijk van onze routes. Er kan dus al eens een afwijking zijn. Je wordt dan uiteraard op de hoogte gebracht.
We leveren op donderdag of vrijdag. Indien de dranken samen met de huur van een koelwagen geleverd worden kan dit wel tijdens het weekend. Ook onze Party-Kiosk kan geplaatst en opgehaald worden op zaterdag of zondag.
We staan steeds paraat voor onze klanten. Indien er echt een tekort is kan je ons steeds contacteren en een moment van afhaling vastleggen. Uiteraard kan dit enkel overdag.
Er is voldoende parkeermogelijkheid aan ons magazijn.
Ja dat kan, maar met een minimum van 10 bakken.